comunicació visual a la teva mida

 • Arnau Freixas

  Sóc un dissenyador totalment implicat en el disseny i en el món visual, en creixement i en procés d’aprenentatge continu en aquesta feina que és una forma de vida en si.

  Interessat des de sempre en el món visual, per on vaig començar en el món del carbonet i el dibuix, endinsant-me en la pintura on vaig passar a introduir-me en la fotografia i el Photoshop, per acabar entrant de ple en el disseny gràfic.

  Un cop acabats els meus estudis vaig realitzar les pràctiques a “Eurekakids” ajudant en la preparació de les fotografies a més de dissenyar cartells, bonus descompte, vinils d’aparador, lones,...

  Vaig estar durant un any i mig exercint a l’editorial multimedia “La Communitat” on era el director de disseny i maquetador d’algunes publicacions interactives a més de col·laborar en el disseny de la App Mediazines i fer tasques com banners, mailings,...

  Vaig treballar a l'estudi de disseny "Grafic Art Studio" on dissenyava pàgines web a partir de wordpress a més de realitzar dissenys offline com poden ser tríptics, targetes, desplegables, bosses i altres campanyes publicitàries vàries.

  Seguidament vaig estudiar desenvolupament web, estudiant Html5, CSS3, Javascript, JQuery, Php, My Sql, etc...

  Alhora he estat fent feines com a freelance com ara cartells, cartes, targetes, logos, pàgines webs, disseny web, disseny wordpress, disseny UX/UI, llibrets de CD i projectes corporatius...

  Actualment treballant en marketing digital a Fast Digital WS tan en tasques de disseny i desenvolupament web, mailings, banners, i altres tasques online i offline.

  Ofereixo solucions a quasevol problema gràfic que pugui sorgir creant i/o ajustant la imatge i aplicacions derivades de les vostres necessitats.
  Salutacions i que el disseny us acompanyi.