Primer penso, després dissenyo

 • ARNAU FREIXAS

  Hola em dic Arnau Freixas i sóc un dissenyador gràfic i web centrat en l'experiència d'usuari entenent les necessitats de negoci dins de lempresa. M'agradaria desenvolupar-me i avançar en el disseny del producte digital.

  Al llarg dels anys que he estat treballant a diferents empreses i com a freelance. He realitzat tasques offline relacionades especialment amb el branding, disseny corporatiu i editorial alhora que he realitzat tasques online relacionades amb el disseny i la implementació web, màrqueting digital, etc

  Els darrers anys he estat centrat en el món digital treballant sobretot en el disseny i implementació web. Actualment treballo a l'empresa de màrqueting digital Fast Digital on els darrers anys m'he especialitzat en el disseny i desenvolupament web.

  M'agrada definir arquitectura dinformació, users persona, fluxos dús, etc per detectar punts de dolor i millorar el producte digital.

  Domino el llenguatge Html5, CSS3 i la implementació en wordpress incloent el disseny web i amb coneixement de Javascript, Php, etc...

  Penso, investigo, empatitzo, penso i dissenyo.

  Salutacions i que el disseny us acompanyi.