Termes
de ús

ARNAUFREIXASDESIGN concedeix una llicència universal, no exclusiva, de lliure ús i revocable en qualsevol moment per:

(a) visualitzar aquest lloc web y tot el material publicat mitjançant l'ús d'un ordinador o dispositiu mòbil a través d'un navegador web.
(b) copiar i emmagatzemar una copia d'aquest lloc web i/o de tot el material publicat en ell, en la memòria caché del seu navegador web.
(c) imprimir les pàgines a través d'un dispositiu físic (impressora-paper) o dispositiu virtual (impressora-pdf) sempre i quan sigui, única y exclusivament, per a ús personal i privat [i no tingui com a finalitat un ús comercial]


No l'autoritzem a qualsevol altre dret sobre aquest lloc o sobre el material publicat en ell. Això significa que tots els drets queden reservats.

En cas de dubte vosté, com a visitant del nostre lloc entén i accepta que: no pot adaptar, editar, canviar, transformar, publicar, re-publicar, distribuir, re-distribuir, realitzar qualsevol tipus de emisió o re-emisió per medi d'ones o qualsevol altre tecnología de transmisió, mostrar en llocs públics o privats mitjançant l'ús d'elements de visió o escolta comunitaris d'aquest lloc web o el material publicat en ell (amb independència del tipus d'arxiu o element) sense el nostre permís previ per escrit.

Política de privacitat

Propietat Intel·lectual i Industrial

Arnaufreixasdesign o els seus llicenciats són els propietaris de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de:

(a) aquest lloc web publicat sota el domini [arnaufreixasdesign.com], d'ara endavant aquest lloc web;
(b)tot el material publicat en aquest lloc web (incluïnt, sense limitació, textes, imatges, fotografies, dibuixos, música, marques o logotips, estructura i diseny de la composició de cada una de las pàgines individuals que composen la totalitat del lloc, combinacions de colors, codis font dels programes que generen la composició de les pàgines, software necessari per al seu funcionamient, accès i ús)


Protecció dels nostres drets

De forma seria i activa lluitem contra l'ús no autoritzat d'aquest lloc web i dels materials en ell publicats.

Us informem que tots els continguts inclosos en aquest lloc web es troben registrats en el registre de la propietat intel·lectual gestionat por safecreative.org.
La detecció d'un ús no autorizat per la vostra part dels continguts publicats en la nostra web pot comportar l'inici d'accions legales contra vosté, incluïnt reclamacions económiques sense prejudici de l'inici d'un procediment de sol·licitud de l'eliminació dels continguts que infringeixin els terminis establerts en l'apartat Llicència d'Ús sense excloure l'obertura de casos per violació del Digital Millenium Copyright Act davant dels principals índexs d'Internet.


Si vosté detecta qualsevol tipus d'ús indegut o no autoritzat dels continguts publicats en el nostre lloc web, si us plau informeu-nos via correu electrònic a través de hola@arnaufreixasdesign.com.


Mineria de dades

Queda prohibit l'accés a aquest lloc i als continguts publicats en ell mitjançant l'ús de qualsevol tipus de sistema de recolecció i copia automàtica de dades o arxius.

Permisos específics

Si vosté desitja utilizar els materials publicats en aquest lloc per a un ús diferent dels autorizats en l'apartat Llicències d'ús si us plau contacti per escrit amb nosaltres a través de hola@arnaufreixasdesign.com.